Ya, dat is iets Indisch - Ricky Risolles ft. Tante Lien GEANNULEERD

Locatie: De Tamboer, Hoofdstraat 17, Hoogeveen
Datum: 30 oktober 
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Website: https://detamboer.nl/voorstellingen/ya-dat-is-iets-indisch-2020

Cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder Indo’s en Indo-lovers, gaat na het overweldigende succes van de eerste reeks optredens het land door met zijn langverwachte theatershow Ya, dat is iets Indisch.

Ricky omschrijft zichzelf als een nobele, keigave, aardige, adembenemende, sensationele, krachtige, aantrekkelijke, intelligente en bovenal bescheiden Indo. Hij laat zijn kijk op zijn Indisch-zijn horen aan iedereen die gila (gek) genoeg is om ernaar te luisteren. Hij doet dat met verhalen, muziek en samen met niemand minder dan Wieteke van Dort als Tante Lien. Ricky staat bekend om zijn hoge grapgehalte en Tante Lien zorgt hierbij voor de afwisseling met een stukje nostalgie. Ze worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Veilig naar De Tamboer
De Tamboer heet u weer van harte welkom in het theater en garandeert u een veilig theaterbezoek. Er is gezorgd voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne.

Ingangen
Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, zijn er vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat de gastvrouwen en gastheren u op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten.
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium.