Wedstrijdreglement 2019

15 oktober 2019

Algemeen:
De wedstrijd wordt georganiseerd door Marketing Hoogeveen (hierna genoemd de organisatie).

Deelname:
De organisatie en jury is van deelname uitgesloten.

Looptijd:
De wedstrijd loopt van 19 oktober tot en met 1 december 2019. Inzenden kan tot en met 17 november, daarna wordt een selectie gemaakt waarop het publiek kan stemmen. Het stemmen kan tot 1 december 2019.

Criteria inzending:

  • Tips kunnen ingezonden worden via facebook en marketing@hoogeveen.nl
  • Deelnemers kunnen onbeperkt tips inzenden
Auteursrechten:
Door inzending geeft u toestemming aan de organisatie om de inzending te publiceren. De organisatie zal deze niet aan derden overdragen. Derden hebben niet het recht om ingezonden materiaal van de wedstrijd te kopiëren, te verhandelen en/of voor andere doeleinden te gebruiken. Deelnemers die tegen de regels in toch werk van derden insturen, zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk. De organisatie kan op geen enkele manier verantwoordelijkheid aanvaarden voor het wederrechtelijk insturen van materiaal waarop auteursrecht van derden rust.

Selectie en jury:
Een jury maakt een selectie uit de ingezonden ideeën.

Het publiek bepaalt de uiteindelijke winnaar middels stemmen.

Uitslag en prijzen:
Begin december wordt de uitslag bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden uitgenodigd voor een prijsuitreiking.

Diskwalificatie:
De organisatie behoudt zich het recht voor deelnemers op enig moment te diskwalificeren of te weigeren een prijs toe te kennen, wanneer ze van mening is dat de deelnemer één van de deelnemingsvoorwaarden heeft overtreden, onvolledige of onjuiste informatie heeft opgegeven. Of op enige wijze in strijd met wet- en regelgeving heeft gehandeld.


**Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van dit reglement.**