Wedstrijd

Jouw meest kindvriendelijke beleving in Hoogeveen!

Wat is jouw meest kindvriendelijke beleving in de gemeente Hoogeveen? Hoogeveen wil de meest kindvriendelijke gemeente van Nederland worden voor bezoekers van onze gemeente. We zullen hierin nog stappen in moeten maken, maar er zijn al veel kindvriendelijke belevingen in de gemeente Hoogeveen. We vragen jou als inwoner of bezoeker van de gemeente Hoogeveen naar jouw leukste kindvriendelijke beleving. Dit mag je leukste plek, activiteit, uitje zijn in de gemeente Hoogeveen, als het maar kindvriendelijk is. Met kindvriendelijk bedoelen we dat het leuk en/of geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.

Win mooie prijzen

  • Prijs voor inzenders in de categorie 0-6 jaar: vier kaartjes Zippa Zebra
  • Prijs voor inzenders in de categorie 7-12 jaar: lasergamen met vier personen bij Lasergame Hoogeveen
  • Prijs voor inzenders in de categorie 13-18 jaar: vier bioscoopkaarten met popcorn en consumptie bij Vue
  • Prijs voor inzenders in de categorie vanaf 18 jaar: lunch voor vier volwassen en 2 kinderen op het terras van Marron.

Meedoen kan als volgt

Stuur jouw beste tip(s) van je leukste kindvriendelijke beleving voor bezoekers van de gemeente Hoogeveen naar marketing@hoogeveen.nl.

Dit mag een foto, beschrijving, tekening, filmpje, gedicht of iets anders zijn, zolang het ons maar duidelijk is wat je bedoelt. En laat je ons ook weten hoe oud je bent? Met je deelname geef je Marketing Hoogeveen toestemming om jouw inzending te delen met de wereld en stem je in met het wedstrijdreglement.

Zorg dat je inzending uiterlijk 17 november binnen is, want daarna wordt een selectie gemaakt. Het publiek van het facebookkanaal van HiHoogeveen kiest de winnaars door te stemmen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt!