Stand Up Base

Locatie: Grote kerk Hoogeveen
Datum: 12 december
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Kosten: € 17,50 per persoon, incl. koffie en thee

Meestercontrabassist Dominic Seldis en pianist James Pearson brengen onder de noemer Stand Up Base een avond vol muziek en humor. Dominic Seldis – vooral bekend van het televisieprogramma Maestro - combineert prachtige muziek met humoristische verhalen over zijn instrument. In een klassieke omgeving, maar ook met uitstapjes naar bijvoorbeeld jazz en tango. James Pearson schittert in meeslepende improvisaties.
 
Stichting Behoud van de Grote Kerk organiseert het concert in samenwerking met Lionsclub Hoogeveen D’Rante. De stichting wil het Rijksmonument de Grote Kerk, inclusief De Haven, de oude kosterswoning, de oude pastorie en de Joodse begraafplaats in stand houden, omdat dit monumentaal ensemble van grote betekenis is in de ontstaansgeschiedenis van Hoogeveen. 
 
De kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar in Hoogeveen bij: Hema (klantenservice), Dierckxsens, Schoen- en sleutelmakerij Koopman, De Fakkel, Tabak/lektuurshop Koopman, Bloemenshop Erwin en Primera de Haan en Ineke Vos Mode (Hollandscheveld).