Coronavirus-COVID-19

Op dit moment geldt er een Noodverordening in de provincie Drenthe om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni (in plaats van 6 april), ook met minder dan 100 mensen. Wanneer de maatregelen uit de Noodverordening nog van kracht zijn op de dag/dagen van uw evenement dient uw activiteit dan ook te worden afgelast.

Wij realiseren ons dat de situatie grote gevolgen heeft voor veel organisatoren en inwoners. We vragen dan ook om uw begrip voor deze situatie en deze beslissing. Volg de landelijke berichtgeving over het verloop van de pandemie om inzicht te krijgen in de situatie voor u en uw activiteit. De gemeente laat steeds via www.hoogeveen.nl weten welke maatregelen in Hoogeveen van kracht zijn. Heeft u nog vragen? Bel dan op nummer 14 0522.

Het verzetten van activiteiten moet wel in nauw overleg omdat de verwachting is dat de inzet van onder andere politie rondom veiligheid de komende tijd onder grote druk komt te staan.

Evenementen die na 1 juni plaatsvinden, kunnen op de gebruikelijke wijze worden aangemeld. Zodra de maatregelen worden ingetrokken en de situatie genormaliseerd is, zullen wij de promotie van uw evenement weer oppakken. Houdt onze agenda en facebook pagina in de gaten voor een actueel overzicht.

KLIK HIER OM VERDER TE GAAN