De Grootste Helft - Susan Visser & Eric Corton GEANNULEERD

Locatie: De Tamboer, Hoofdstraat 17, Hoogeveen
Datum: 31 oktober 
Tijden: 19.30 en 21.30 uur
Website: https://detamboer.nl/voorstellingen/de-grootste-helft-2020

Maak in deze eerlijke, verrassende en ontroerende toneelvoorstelling door Susan Visser en Eric Corton kennis met een nieuw theaterconcept!
U valt midden in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze dezelfde taal, die van de liefde. Nu lijkt communiceren met elkaar haast onmogelijk. De kwellende vraag waarmee ze worstelen is hoe ze hun puberzoon moeten vertellen dat ze uit elkaar gaan?

Veilig naar De Tamboer
De Tamboer heet u weer van harte welkom in het theater en garandeert u een veilig theaterbezoek. Er is gezorgd voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne.

Ingangen
Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, zijn er vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat de gastvrouwen en gastheren u op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten.
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium.